Internetovy obchod MegaFutbal.sk
 
Internetový obchod MegaFutbal.sk
MegaFutbal.sk Výrobcovia - Značky
MegaFutbal.sk Prečítajte si

» Vzorová info stránka

» Ochrana osobných údajov

» Ako nakupovať

» Obchodné podmienky

» Cenník MegaFutbal.sk
MegaFutbal.sk Najpredávanejšie
01.Rozlišovacie vesty WINNER
02.PONOŽKOVÉ ŠTUĽPNE AIR
03.FUTBALOVÉ TRENÍRKY ERREA NEW SKIN
04.Futbalový set MAXSPORT PROSESTO
05.Futbalový dres JOMA COMBI- 12 farieb
06.Box na zošity REAL MADRID A4
07.Box na zošity FC Barcelona A4
08.Postelné prádlo ARSENAL LONDÝN
09.Zošit Real Madrid II. - A4
10.Box na zošity FC Barcelona A5
» Mapa stránok

Ochrana osobných údajov

Vážený zákazník !!!

Vítame Vás na našej stránke www.megafutbal.sk. Touto cestou Vám chceme oznámiť, že sa nachádzate na internetovom obchode s certifikátom ÚOOS, ktorý je registrovaným informačným systémom podľa Zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.
Žiadosť o registráciu bola zaslaná dňa 03.03. 2014 na adresu: Úrad na ochranu osobných údajov SR
Hraničná 12, 820 07, Bratislava 27. Našu žiadosť tvorili aj nasledovné dokumenty:
- EVIDENCIA INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV podľa § 43 ods. 1 zákona č. 122/2013
o ochrane osobných údajov a o zmene,
- SCHÉMA E-SHOPU - postup získavania osobných údajov,
- BEZPEČNOSTNÁ SMERNICA na ochranu osobných údajov, ktorú tvoria nasledovné články:
1. Úvodné ustanovenia
2. Rozsah a princíp OOÚ
3. Popis opatrení OOÚ
4. Rozsah oprávnení
5. Rozsah zodpovednosti
6. Spôsob, forma a periodicita výkonu kontrolných funkcií
7. Postup pri mimoriadnych udalostiach a bezpečnostných incidentoch
8. Zásady poskytovania a sprístupňovania OÚ
9. Záverečné ustanovenia
- ZÁZNAM O POUČENÍ OPRÁVNENEJ - podľa § 21 ods. 2 a 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných
údajov

Naša žiadosť bola Úradom na ochranu osobných údajov SR SCHVÁLENÁ a bol nám zaslaný CERTIFIKÁT.
Vážení zákazník, ak považujete za potrebné, môžeme Vám tento certifikát poslať mailom na Vašu žiadosť, resp. môžeme Vám poskytnúť evidenčné číslo certifikátu.
Kontaktovať nás môžete na mailovej adrese: info@megafutbal.sk


Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete si tovar objednať telefonicky, prípadne uveďte v "Poznámke k objednávke" žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení.

Prevádzkovateľ internetového obchodu si vyhradzuje právo odstúpiť od záruky bezpečného zaobchádzania s osobnými údajmi zákazníkov v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.

INFORMÁCIA PRE ZÁKAZNÍKA:

Na základe zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov každý e-shop by mal mať informačný systém na ochranu osobných údajov pod názvom napr. "IS e-shop", pretože v ňom spracúva osobné údaje, na základe ktorých môže jednoznačne určiť identitu svojho klienta.
Pokiaľ e-shop používa v svojej databáze aj rodné číslo, musí mať spracovaný bezpečnostný projekt. Pokiaľ nepoužíva rodné číslo, musí mať spracovanú bezpečnostnú smernicu (nižší level), ktorá mapuje a popisuje proces nákupu v e-shope.

Termíny:
E-shopy, ktoré spracovanie osobných mali už spracované ich musia novelizovať do 1. 4. 2014. Všetky e-shopy ponúkajúce tovar verejnosti zároveň majú povinnosť registrovať IS e-shop na Úrade pre ochranu osobných údajov SR do 31. 12. 2013!
Pri zistení nedostatkov hrozí prevádzkovateľovi e-shopu, podľa zákona § 68 ods. 3 písm. c) tohto zákona - pokuta vo výške 1 000 - 300 000 EUR.
Pokračovať
MegaFutbal.sk Zákaznícky účet 5
E-mail a Heslo
» Zabudol/la som heslo
» Registrácia zákazníka
MegaFutbal.sk Akcie a Zľavy Internetový obchod MegaFutbal.sk »
Futbalový dres JOMA CHAMPIONS III - 10 farieb
Futbalový dres JOMA CHAMPIONS III - 10 farieb
18,00 €
16,68 €
MegaFutbal.sk Najnovšia ponuka Internetový obchod MegaFutbal.sk »
HALOVKY MIZUNO MRL CLUB
HALOVKY MIZUNO MRL CLUB
17,00 €
Naši partneri
MegaFutbal.sk Referencie a názory Internetový obchod MegaFutbal.sk »